Интересно 

Видове залози на Ролан Гарос в Ефбет

В края на месец май и началото на юни всяка година се провежда един от четирите турнира от Големия шлем – Ролан Гарос, на който домакин е френската столица Париж. Това е един от най-известните тенис турнири и залагащите обичат да правят залози на него. Нека разгледаме какви залози предлага Ефбет за Ролан Гарос през 2018 година.

На всяка среща от турнира, без значение дали е от първи кръг или 1/4-финал, вие може да правите залози на много опции. Основният залог на тенис – краен изход, на който може да заложите с 1 или 2, тъй като равенството е изключено в този спорт, е поставен най-горе на страницата на всеки мач. След това може да видите залозите за победител в първия сет. Вие може да направите печеливш залог още преди да е завършил за двубоя, като само познаете победителя в първата част.

Ефбет предлага и залози на мачовете от Ролан Гарос на хендикап геймове. Ако смятате, че единият от двамата тенисисти ще има по-сериозно предимство, то може да изберете отрицателния хендикап в негова полза. Но ако мислите, че тенисистът с по-висок коефициент няма да загуби с доста геймове разлика – например ще падне с 3 или 4 максимум гейма в сетовете, то може да подкрепите него на плюсовия хендикап. Също така имате възможност да направите и залог на брой геймове – щом смятате, че е възможно да се получи мач в 4 или 5 сета, то този избор е перфектен, а коефициентът винаги е поне 1.80 за над линията геймове. В случай, че мислите, че единият от двамата тенисисти ще спечели лесно срещата – тук е моментът за този мач да прогнозирате под дадения брой геймове.

От Efbet са подготвили и залози за Ролан Гарос „Да спечели първия сет и Мача“. Този залог наподобява Първо/Краен на футбол. Тук може да прогнозирате, че даден тенисист ще спечели или загуби първия сет и след това да изберете крайния развой на мача. Например коефициентите за това някой тенисист да загуби първия сет и да спечели срещата са доста добри. Тази опция може да се пробва за по-силните играчи, когато се изправят срещу тенисисти от Топ 50.

Друг популярен залог на тенис в Ефбет – Хендикап сета, също е наличен за мачовете от Ролан Гарос. Вие може да заложите на Хендикап сета -1.5, -2.5, +1.5 или +2.5 В това отношение от Efbet са дали доста възможности за залог. Хендикап сета -1.5 е най-добрият залог за по-силните тенисисти на турнира. Може би коефициентът няма да е толкова висок, но със сигурност е по-добър от този за краен изход, така че вие може да спечелите от тази опция.

Прогнози за точен брой сетове също може да правите за турнира Ролан Гарос. В Ефбет може да изберете дали ще се изиграят 3, 4 или 5 сета. Коефициентите са между 1.90 и 3.00 за двубоите с равностойни тенисисти, докато на мачовете на Рафа Надал срещу по-слаби играчи например ще има доста високи коефициенти за това да има 4 или 5 сета. Може да заложите дори и на точен резултат в сетовете – например даден играч да спечели с 3:0, 3:1 или 3:2, което увеличава възможностите за прогнози за победа за един от двамата играчи, а тук и коефициентите са много атрактивни.

Последни публикации

Leave a Comment