Полезно 

Къща в Драгалевци – удобство и зеленината на Витоша

Къща в Драгалевци ще ви осигури удобна локация в столичен елитен квартал, ще ви осигури свежия въздух на планината и лукса, който търсите. Квартала има стара история и с годините се е превърнал образно казано във вилна зона за столичани с повече финансови възможности. Инфраструктурата му и архитектурата се развиват бурно и динамично се променят, с оглед на големия инвеститорски интерес от страна на предприемачи и строителни фирми. Един тих, спокоен, зелен и красив столичен квартал с оформящи се все по-ясно комплекси от къщи-вили с контролиран достъп, за да бъде сигурността максимална.

Къща в Драгалевци – на една ръка от Драгалевския манастир и същевременно от Витошка

Каквото и да се говори за квартала, Драгалевци заедно с Бояна и Княжево е сред елитните, скъпи и престижни бихме казали, квартали на София. Разположението на Драгалевци е ключово, защото той е разположен точно в подножието на Витоша, до квартал Бояна и до квартал Симеоново съответно. „Топлата връзка“ между кварталите, до центъра на столицата и въобще до всяка локация в страната се осъществява по Околовръстния софийски маршрут. Оттам бързо и лесно трафика се изтласква, като вероятността за задръстване е минимална, а достъпа от и към квартала е гарантиран.

Вилната зона с модерни, големи по разгъната площ и озеленяване къщи, е предпочитано място за елитни бизнесмени, заможни хора и социално значими личности. Тук панорамата от широкия ви прозорец, от терасата или верандата е прекрасна. Единственото, което виждате е вечнозелената през лятото Витоша и прекрасните заснежени склонове на планината през зимата. Всяка къща, вила, семеен хотел или кооперация тук има уникален индивидуален характер, има широк двор, често пъти басейн, фитнес зала, барбекю и прекрасна градина. Еднофамилните къщи са луксозни, оборудвани с всички възможни екстри на съвремието и същевременно по един естествен начин се вписват сред спокойствието на планината. Къща в Драгалевци ви предоставя възможността да живеете сред чист планински въздух, като същевременно сте на крачка от центъра на столицата буквално. Района има множество прекрасни ресторанти, училища, детски градини и предлага уединение, което всеки търси днес в забързания делник. Повече на http://www.luksozniimoti.com

Последни публикации

Leave a Comment