Полезно 

Реализирайте нова идея, като направите регистрация на фирма

Една регистрация на фирма определено поставя началото на реализирането на една нова бизнес идея. Много бизнеси се опитват да оперират на черно, да укриват дейността си, да си спестяват данъци – но това става все по-невъзможно и при това последствията от законова гледна точка са доста нежелателни. Когато имате добра бизнес идея, имате желание да стартирате бизнес, който да работи години наред успешно, а не само няколко седмици – обмислянето на неговата законова регистрация и консултациите в тази насока са задължителни. Сравнително лесно се оказва в България да си регистрираш фирма, но дали това е достатъчно, за да стартираш успешна бизнес практика или е добре да обсъдиш идеите си, предложенията и стремежите с професионални консултанти по регистрацията на фирми, за да може бизнеса ти да е в правната форма, която най-добре му пасва!!! На www.goldenvision.bg не само ще разберете, как удачно да регистрирате фирмата си, но и как тя да заработи успешно!? Вижте в следващите редове, какво имаме предвид…

От регистрацията на фирма до успешната реализация на една нова бизнес идея

При регистрирането на фирми трябва да се познава добре „буквата на закона“. Освен това трябва да се помисли, каква ще е дейността ви, дали ще са няколко и как се съвместяват законово? Още за името на бъдещата фирма, за допълнителните разрешителни и лицензи, според вида дейност, които трябва да се изискат. За правната форма (ЕТ, ООД, АД) която е най-удачна за вашата идея, управителя, капиталите, наемането на работни кадри и тяхната регистрация… Нещата са твърде много, законите също, а времето на бизнес предприемачите доста ограничено. Например искате да реализирате идеята си за търговия с ръчно изработени сувенири. Каква дейност е това – търговска и как точно ще практикувате бизнеса си – в магазин, по базари!? Дали ЕТ и регистрацията му ще ви е по-изгодна или пък ЕООД ви дава по-добри възможности за данъчно облагане? Още името на фирмата трябва ли да включва името ви, къде може да проверите дали не се дублира с наименованието на друга фирма у нас?

Станаха купища въпроси и е добре всички те да се обсъдят на консултация с професионалния екип на goldenvision.bg, за да получите адекватните отговори, да вземете добри решения и тогава да попълните заедно със специалист на фирмата вашата документация за електронна заявка към Търговски регистър и регистрация на фирма. Запомнете, можете напълно реално да получите и експресна дистанционна регистрация, но задължително документите ви се подписват от вас и се заверяват пред нотариус, за да може коректно да се подадат и одобрят следователно. Доверете се на коректния партньор за регистрация на фирма Goldenvision и реализирайте новата си идея за бизнес успешно!

Последни публикации

Leave a Comment