На море Полезно Спа 

СПА хотели на море или планина

В съвременното ни натоварено ежедневие релаксацията, която СПА центровете осигуряват, е вече не въпрос на лукс, а на необходимост. Процедурите, които се прилагат върху тялото, имат не само успокояващ, но и оздравяващ ефект.

Наред с това обаче СПА процедурите ви позволяват да се насладите изцяло на себе си, да покажете уважение и загриженост към собственото си тяло, дарявайки му заслужена почивка. Помагат ви да се вдъхновите, да слеете тялото и емоциите си в едно, даряват ви блаженство…

Имайки предвид всичко това, не е възможно да не пожелае да се отдаде поне за малко на удоволствието от минералните бани, масажите и парните бани.

Въпросът обаче е къде? Офертите за кои СПА хотели да предпочетете? На море или в планината? Категоричен отговор едва ли може да бъде даден. И морето, и планината имат своите предимства и очарования.

Офертите за СПА почивки на морето са атрактивни. Хотелите, освен че предлагат всички подмладяващи и лечебни терапии, много често са разположени на брега на морето. Или в голяма близост до него. Възползвайки се от офертите за хотел в Златни пясъци, които се предлагат, вие ще можете да се насладите и на летните слънчеви лъчи, излегнали се в мекия златен пясък на морския плаж. В зависимост от офертите вие ще можете да избирате между десетки терапии и процедури. Арома сауни, арома парни бани, различни видове масажи – това е една малка част от удоволствията, които можете да си подарите.

Но тук ще можете да се потопите и в живота, който „кипи“ навсякъде около вас. Морето през лятото е атрактивно и привлекателно, независимо в коя част се намирате.

Ако пък предпочитате усамотението, релакса и красотата на природата, спрете се на някои от чудесните оферти за СПА хотели в родните курортни градчета из красивите ни планини. Предимствата на планината са многобройни. Ако я посетите през лятото, много от СПА хотелите организират екскурзии до различни по-близки и по-далечни забележителности. Така ще можете, от една страна, да се насладите на уединението на СПА центровете, а от друга, да се слеете с красотата на природата, но и да се докоснете до културните паметници на местността. Ще можете да поскитате из горите, да изкачите някой връх и да усетите духа на някой близък манастир.

Ако предпочетете да се спрете на офертите на СПА хотелите през зимата обаче, ще можете да се отдадете изцяло на ски и сноуборд туризъм. Около много планински градчета, в които са разположени и СПА хотелите, има изградени различни по големина ски писти. Така ще си подарите не само заслужена наслада от СПА процедурите, но и адреналинът от ски спускането.

А защо да не изберете от офертите на СПА хотелите и в двата сезона?

Последни публикации

Leave a Comment