Полезно 

Как се купува дамско бельо за подарък?

Закупуването на дамско бельо може да бъде смущаващо преживяване, особено ако познавате жената отскоро и нямате опит в това. За да се улесните в навечерието на Деня на влюбените или Свети Валентин споделяме с вас няколко безценни съвета.

Същността е следната: мислете повече за нея, отколкото за себе си, когато купувате бельо, и ще стигнете далеч. И разберете със сигурност какъв размер носи, за да не ви се налага да сравнявате тялото на партньора си с тялото на продавачката в магазина. Това никога не е удобна ситуация.

Специалистите казват:

Изберете нещо, което я отразява като индивид. Вземете нещо, което смятате, че тя ще избере за себе си. Това ще значи много за нея!“

Когато не знаете размера й

Разбирането на размера на партньора ви, преди да отидете на пазар, ще предотврати притеснението в магазина – и разочарованието в спалнята“, предупреждават експерите. „Ако наистина стреляте в тъмното, една сатенена нощница е добър избор. Те са лесни за обличане и също така могат да бъдат изключително секси. Винаги.“

Безопасен избор: Черна дантела

Експертите също така препоръчват да опишете на продавача цвета на косата и цвета на кожата на партньорката ви, за да разбере какъв цвят ще й стои най-добре. Черната дантела винаги е чудесна възможност, тъй като е много секси и може да се носи ежедневно, а и подхожда на всякакви цветове коса и кожа.

Да помислим за бюджета

Всеки се радва на нов чифт бельо. Когато сте у дома й, надникнете в чекмеджето на дамата си, за да проверите размера й, както и обърнете внимание на марките. Ако има няколко от един вид, вероятно това е любимата й. Купете й от там, но в цвят, който вече няма.

Разбира се, освен с бельо, можете да зарадвате любимата си жена за Свети Валентин и с подаръци за косата. Всяка дама би се зарадвала на нова преса за коса или качествен сешоар, който ще се грижи за перфектната й визия. Направете най-доброто за нея и няма да съжалявате!

Последни публикации

Leave a Comment