Полезно 

Към кой магазин за гуми да се обърнем за смяна на гумите?

Дошло е време обновяване на някои компоненти за колата, като гумите и не сте сигурни какво да предприемете? Най-добрият вариант е да се запознаете с различните видове гуми, за да ви се изясни картината за това защо има сезонни гуми и как различните видове се отнасят в различните метеорологични условия. За повече информация и за избор на различни модели и марки автомобилни гуми, вижте GumiMax.com, където ще намерите предложения от десетки производители на добро цени. Към кой магазин за гуми да се обърнем за смяна на гумите? На същото място, можете да поръчате и монтаж на гумите, като обектите за извършването на монтажа са три.

В онлайн магазин за гуми GumiMax можете лесно да избирате вида гуми, според модела и марката на вашия автомобил, както и според годината на производство. Благодарение на филтъра в сайта, след въвеждане на данните, ще ви излязат най-подходящите гуми за вашия автомобил, което е улеснява при търсене на наличности в магазина. Преди да оставите гумите от предишния сезон на автомобила, е добре да се запознаете с различните характеристики на видовете гуми. Летните автогуми, например, са проектирани да издържат на високи температури и съответно да бъдат с добро сцепление дори при нагорещен асфалт, както и при дъжд. Те са снабдени с каналчета с остри ръбове, които са с определен размер, който да не пречи на доброто сцепление.

През зимата този вид гуми се втвърдяват прекалено и съответно могат да бъдат причина за пързалянето по пътя. НА същия принцип, пък зимните гуми, през лятото се размекват твърде лесно и могат да бъдат опасни, особено при завой. Освен рисковите фактори на пътя, неподходящите за сезона гуми се и износват много по-лесно, когато се употребяват при неподходящото време. Ето защо, за да можете да използвате автомобилните гуми, е добре да имате два комплекта, които да ползвате в различните сезони, като по този начин те с износват равномерно. Ако е дошло време за почивка, то за идеи за различни дестинации, посетете bultravel.info, а за нови гуми, вижте онлайн магазина за гуми на GumiMax.com. Информирайте се и изберете най-доброто за вашето пътуване.

Последни публикации

Leave a Comment