Полезно 

Съчетайте туника с клин, за да направите визията си модерна

В случай, че искате да експериментирате с най-новата модна тенденция и да съчетаете туника с клин и ботуши, е добре да разберете повече за това.

Туниката всъщност никога не излиза от мода. Можете да заложите на туника с чужд или роден лейбъл, но това не е най-важното в случая. Дамите никога не могат да спрат да обичат туниката. За един небрежен аутфит, когато искате да изразете малкото момиче във вас, най-добре е да заложите именно на тази сладка и същевременно изискана дреха, която може да сдвоите с боти за дневните ви изяви и ботуши до коляното за вечерните.

Винаги избирайте туники, които не са прилепнали. Те се носят леко разкроени, макар че следва винаги да бъдат елегантни и стилни. Докато избирате туники за себе си, важно е да имате предвид типа на тялото си. За повечето жени с дълги крака, туниките с дължина до или дори под коляното изглеждат най-добре, но ако сте с невисок ръст, по-добре се откажете да носите такива модели.

Когато избирате туника, не забравяйте, че тя следва да е достатъчно дълга, за да покрие тялото поне до средата на бедрата, особено ако сте с повече килограми. Не носете туника, който се набира нагоре.

Друга чудесна възможност е да изберете дълги карирани ризи, които са на мода в момента и да ги носите като туники, които можете да съчетавате с боти или ботуши. Те не само изглеждат стилни, но и уникални. Много известни личности като Линдзи Лоън, Сандра Бълок и сестрите Олсен излязоха в туники с ботуши по различно време и допринесоха за това те да се превърнат в огромна модна тенденция. Тази комбинация може да бъде перфектната комбинация за разходка по магазините през деня или за вечер в клуб с приятелките ви.

Сега, когато знаете как да избирате туники, които можете да облечете с тесни панталони, клин или дънки, не би трябвало да имате никакъв проблем. Просто се наслаждавайте на тази оригинална модна тенденция, която провокира въображението на много жени.

Последни публикации

Leave a Comment