На море Отдих Почивка Релакс 

Как да се забавляваме на плажа с игрите на Gameloft

В разгара на лятото независимо какво решите да вземете със себе си на плажа, смартфонът е неизменна част от инвентара. Заедно с хавлиената кърпа и слънцезащитния крем. Не всеки осъзнава, но мобилният телефон може да бъде мощно средство за забавление, ако не ви се носят обемни книги, вестници, списания или тежката игра на табла.

Така в моментите на празен ход между събирането на тен, лежерния обяд и къпането в морето защо да не се позабавлявате със смартфона си. Едно от предимствата на мобилните игри са, че има за всекиго по нещо. С други думи, не е задължително да сте запален геймър, да ви трябват часове, за да се научите на основите в дадено заглавие. Някои от игрите се хващат лесно и след няколко минути свикване с управлението вече се потапяте във виртуалния свят, докато ви разхлажда морският бриз.

Когато става дума за мобилен гейминг, един от лидерите е Gameloft. Богатото портфолио на френската компания разполага със заглавия, които могат да задоволят всеки вкус. Включително и този на по-претенциозните играчи, както и на такива, които искат да се позабавляват за десетина минути. Също така съществува шансът да попаднете на заглавие, което е правено в България. Студиото Gameloft София е сред основните на френския гигант и вече има зад гърба си няколко самостоятелни игри.

Предлагаме ви няколко заглавия на Gameloft, които можете да пробвате на мобилния си телефон, докато сте на плажа.

Sonic Runners Adventures

Синият таралеж Sonic се завръща със свръхзвукова скорост за мобилни телефони. Тя е базирана на класическата аркадна игра отпреди 20 години, но с модерна и красива графика. Геймплеят е максимално опростен и управлението се схваща за секунди. Влизате в ролята на синия таралеж Sonic, като трябва да пробягате разнообразни терени и да събирате златните пръстени. Като по-неангажиращо и разпускащо, Sonic Runners Adventures е идеалният избор, докато чакате поръчката на капанчето например.

SongPop 2

Музикалните фенове ще оценят това заглавие, с което да проверят част от познанията си по най-съвременни песни. Играта е елементарна като концепция и механика. Пуска се част от определено парче на модерен изпълнител и целта ви е да познаете на кого е. Колкото по-бързо изберете правилния отговор – толкова по-добре сте се справили. Можете да предизвикате и свои приятели и да се съревновавате кой е по-навътре в музикалния свят.

Asphalt 9: Legends

Asphalt е най-известната поредица на Gameloft, която е предназначена за феновете на високите скорости. Последното ѝ превъплъщение предлага на геймърите невероятна графика и избор от над 50 супер коли от целия свят. Ще можете да развихрите шофьорските си умения на 70 отделни трасета в единична или мултиплеър надпревара. При първия вариант имате на разположение 800 отделни мисии, които трябва да изпълните с помощта на избраната от вас спортна кола.

War Planet Online

Стигаме до едно от предложенията за по-сериозните играчи и по-конкретно за феновете на стратегии. Смартфоните могат да предложат задълбочено изживяване. Такава е War Planet Online, която ви предлага възможността да поемете избрана от вас фракция, да я развиете и да се впуснете в ожесточена глобална война. Целта е тривиална – да победите всички останали. War Planet Online има и друг чар – тя е направена почти изцяло в България от Gameloft София. Този факт ще докара лека усмивка по лицето ви, особено когато разглеждате някои от единиците.

Последни публикации

Leave a Comment