Ваканция На планина Полезно 

Колко струва една детска шейна в онлайн магазин

Какво е една зима, без забавленията, които предлага снегът? Ако нямате възможност за практикуване на зимни спортове, то има начини да си осигурите подобно изживяване, приличащо на летене и това е пързалянето с шейни. Какви са шейните днес и колко струва една детска шейна в онлайн магазин? Според типа шейна, цените започват от 2.50 лв. Като се започне от детски шейни тип – пластмасови лопатки, в които се сяда и се стигне до по-големите метални модели шейни, издържащи и големи хора, както и тандем, то изборът е много голям. Помните ли здравите „Чук и гек“? Е, все още могат да се намерят и то на цени от 90 до 99 лв, както и резервни части за тях. Както, може би си спомняте от опит, това са едни от най-здравите шейни, които освен това са доста маневрени, имат и кормило, което дава контрол над ситуацията и накъде да продължи летенето. Тези класики са все още налице в онлайн магазина, както и части за тях.

Колко струва една детска шейна в онлайн магазин

Колко струват частите за детски шейни „Чук и Гек“? За средна ска, както и за лява или дясна ска, цената е 31 лв. за брой, както и за волан на такава детска шейна. Резервната лапа, събираща волана и тръбите, е на 39 лв., както и седалката. При нужда от смяна на метална тръба, то и такава се намира в каталога за 21 лв. Може ли да се намери пластмасова втулка над пружината? За радост и такава част е в наличност все още и е на 15 лв. Да, шейните „Чук и Гек“ са здрави и могат да се използват с години, но ако дадена част се счупи или износи, усещането не е приятно, особено, ако не знаем откъде да намерим такава. Това, разбира се не е в настоящия случай, в който можем да намерим части и то на едро, както и да поръчаме доставка на адрес.

За доставка в рамките на София цената е 6 лв., а при посещение в офиса си спестявате и това. Детска шейна „Big“, като една от най-популярните видове шейни, е все още в наличност и е на цена от 21 лв. Удобна и лека, шейната е изработена от пластмаса, с въженце за дърпане и с дръжки, за да може детето да се чувства стабилно. Функционалната детска шейна, напомня на спускането с найлони по баирите, с тази разлика, че тук приключението не завършва със съдрани панталони. Друга много търсена шейна, която е с намаление е металната българска шейна, която е с червена конструкция и напомня на шейната на дядо Коледа. Меката седалка, дава максимално удобство на детето да се наслади на спускането максимално. Детски шейни, изработени със стил, както малки, така и големи за тандем, в различни форми и размери ще намерите в Магазинвелосипеди.com. Какво му трябва на едно дете, освен няколко зимни играчки през зимата, които да изпълнят деня с веселие. А защо да не доставим радост и на детето в нас? Опитайте и вижте как зимата се променя с очите на радостта. Подарете си веселието, от което всеки има нужда, а снегът нека да вали.

Последни публикации

Leave a Comment