Съвети 

Подходящи ли са тестерите на парфюми за подарък

365 дни от годината са запълнени с всякакви поводи за празнуване, но всеки се чуди какъв би бил идеалния подарък за любимия човек. Мнозина купуват книги, скъпа електроника и какво ли още не, но един хубав парфюм ще бъде безупречния подарък за всеки . И за да не се чудите дали не сте направили лош избор, купувайки скъп марков парфюм, който да не се хареса, то имате много добра алтернатива – тестери на парфюмите.

 

Тези малки бутилчици съдържат 100% от същото съдържание като опакованите се еквиваленти, но за разлика от тях идват без обичайната опаковка или пък биха се появили на вратата ви в обикновена картонена опаковка, която по нищо да не напомня за марката, която сте избрали. Плюс или минус е това, когато си говорим за парфюми за подарък?

 

Разбира се, всеки един човек ще се зарадва да види оригинал, когато това е подарък, но винаги има начини, по които да го поднесете, не само за да заглушите разочарованието, но и да успеете да накарате любимия човек да се радва, че сте помислили за всичко – красив парфюм, който обаче да не се чувстват винаги да носят, защото е подарък от вас. Да, тестерът може да каже и това.

 

Веднага след като направите поръчката от магазина се постарайте да си набавите красива копринена или кадифена лена в цвета на самия аромат. Използвайте я като я сгънете красиво и поставите шишенцето вътре в нея. След това отделете специално място, на което да поставите получения резултат и довършете аранжировката така, че хем да се отличава, но и да не се набива на очи веднага щом човек влезе в стаята. Изненадайте половинката така, че да е възхитена от опита ви да ѝ доставите удоволствие.

 

Ако не си падате романтици, но въпреки това имате желание да зарадвате жената до себе си, то тогава се постарайте да измислите допълнителна красива опаковка за тестера и начин на поднасяне, който да се хареса на половинката.

 

Някои може да смятат, че тестерите на парфюми не са подходящи за подарък, и едва ли ще повярват на казаното до тук, но до този момент така и не сме открили жена, която да не хареса вида на марков парфюм, за който е мечтала и желала да притежава. Затова и сме напълно сигурни, че да – тестерите на парфюми са напълно подходящи за подарък. Развихрете въображението си.

Последни публикации

Leave a Comment