Почивка 

3 марки маркови парфюма, които да пробвате

Света на марковите парфюми е необятен. С всяка изминала година, дори месец, марките стават все повече – нови компании се появяват на пазара, а през последните 1-2 години и много азиатски такива започнаха да превземат пазара не само в Европа, но и по целия свят. Така изборът на марка парфюм, която да използваме става все по-сложен.

Има някои марки обаче, които са познати по целия свят и когато и да се спрете на тях, няма да съжалявате за избора си. Днес ви представяме 3 такива марки, които да пробвате. Може с тях най-накрая да откриете мечтания аромат.

1. Christian Dior

Не може да не сте попадали на това име. Самият Кристиан Диор, създател на марката, е популярно име в модните среди, а всички продукти с неговото име се отличават с уникалността си.

Първите парфюми на Диор са Miss Dior, създадени в далечната 1947 и наречени на сестрата на създателя. В парфюмената колекция на Dior присъстват 173 аромата, като най-познатите от тях са Miss Dior, J`adore, Poison Girl и Addict за жени, както и Eau Sauvage, Fahrenheit и Dune за мъже.

2. Chanel

Ако все пак не сте чували за Диор, сме сигурни, че Шанел все пак се е появявал тук-так в разговорите. Както и Диор, Коко Шанел е изключително популярна личност в средите. Създавайки компанията си в далечната 1910 година Chanel предизвиква истинска революция в модния свят със своите прости и елегантни модели, а емблематичният Chanel N°5, който се появява през 1921 година завладява света с флоралния си аромат.

Не се страхувайте да опитате неизлизащия от мода Chanel N°5, Coco Mademoiselle, Allure Sensuelle, както и мъжкият аромат Bleu de Chanel.

3. Shiseido

Най-старата японска марка за козметика е Shiseido, създадена през далечната 1872 от Аринобу Фукухара като проста аптека, но уменията му да използва билките не само за лечение, но и за разкрасяване извеждат компанията напред. Превърнало се в име-доказателство за качество и новаторство, днес Shiseido създава парфюмерия и козметика, продаващи се в 67 страни по света. Най-известният парфюм на марката – Zen отразява елегантността на времето и предлага аромат в съвременен дух и в същото време предава традиционната красота на японската култура.

Опитайте ароматите Ever Bloom за жени и Zen за мъже.

Всички продукти можете да намерите на сайта на Parfium.BG!

натурална козметика

Последни публикации

Leave a Comment