На море Полезно 

Оферти за почивка на морето

В наши дни можем да намерим най-разнообразни оферти за почивка в България и извън нея. В интернет пространството ще откриете куп съблазнителни предложения за приятно изкарване на ваканцията или отпуската ви. Естествено, всичко е съобразено с финансовите ви възможности и конкретните ви желания. Но нека разгледаме, какво се предлага в нета..

СПА почивки в България

Ако искате да се отдадете на СПА процедури в приятен хотел и изискана обстановка, с красиво спално бельо то със сигурност трябва да посетите най-добрите курорти у нас, а именно Велинград, Сандански, Девин, Хисаря и други. На тези места съществуват хотели предлагащи нощувки със закуска и вечеря, както и пълен пакет от екстри включващи: басейн, вана, масажи, тренировки и така нататък.

Друга любопитна дестинация е Правец, където може да изкарате един изключително приятен СПА уикенд . За вашето добро настроение и здравословно състояние ще се погрижат в хотелите тип полупансиони даващи всякакви екстри за гостите си. Посетителите получават стая с изглед към планината или езерото, а също така термална СПА зона, фитнес, вътрешен басейн и други.

В Хисаря пък имате достъп до луксозни хотелски стаи на цена 44 лева на човек за една нощувка. Клиентите ползват безплатно басейни с топла минерална вода, джакузи, фитнес център, детска водна пързалка и десетки други благини. Тази точка от страната заслужава вашето внимание, ако търсите място за пълно спокойствие и релакс.

Общо взето можем да кажем, че всеки търсещ СПА туризъм има какво да намери, тъй че не се колебайте да разгледате актуалните оферти за почивки и да резервирате подходящото място.

Почивка в планината

В случай, че търсите топлата прегръдка на планината през пролетта и лятото, или пък искате да се насладите на зимната приказка горе в балкана, то вие имате избор от множество оферти. Големите хижи, къщи за гости, вилни зони и хотели са отворили врати в Банско, Боровец, Пампорово, Троян и Родопите, за да ви зарадват с необикновени изживявания.

Забавленията в планинските курорти не са никак малко, като започнем от конна езда, минем през разходка с джип и стигнем до риболов. Не липсват красивите гледки, уютните ресторанти и живата музика, която прави картинката още по-приятна за вас.

Почитателите на зимните спортове също ще останат доволни от пистите, лифтовете, тренировъчните центрове и всичко, което впечатлява скиорите и сноубордистите. През коледните и новогодишни празници се пускат специални намаления за нощувки, така че не пропускайте да ги разгледате. Заведете вашето семейство и приятелите ви в планината и със сигурност ще си осигурите незабравими спомени за цял живот.

Почивка на българското черноморие

За горещото лято си трябва море, така че не му мислете много, а стягайте багажа. Вземете решение дали искате да почивате на юг или на север, но и двата варианта са чудесни за вас. Само като се сетите, колко усмивки и топли моменти с любимите ви хора ще имате посещавайки Слънчев бряг, Златни Пясъци, Албена, Приморско, Поморие или друг курорт и направо забравяме за цените и парите, които ще инвестираме във ваканцията ни.

Естествено, търсейки почивка на морето е добре да направите проверка за оферти на море, тъй като има някои хотели предоставящи невероятни промоции и намаления. За по-взискателните от вас се предлагат стаи с отделен санитарен възел, Wi-Fi, плазмен телевизор и още много екстри. Това обаче не винаги означава висока цена, защото както казахме собствениците се стремят да привличат туристи.

На морето можете да карате водни ски, джетове и банани или пък просто да се разходите с лодка или малко корабче, стига всички тези удоволствия да са съобразени със съответното морско право и пристанищни дейности. Забавленията продължават в дискотеките, баровете и ресторантите, за най-малките са предвидени детски кътове, водни пързалки и забавни игри.

А сега ви оставяме да разгледате оферти за почивка на морето, понеже летния сезон чука на вратата, а вие трябва да сте подготвени, и да го посрещнете, както подобава.

Последни публикации

Leave a Comment