Полезно 

Всичко за геймърите – магазин за компютърни конфигурации Wyertech

Да си геймър в днешно време освен хоби, е и сериозна професия, която изисква знания, умения, доста опит и познаване на различните видове игри. По-голяма част от геймърите съсредоточават усилията си в една, или най-много две игри и се стремят да стават все по-добри. Днес можем да наблюдаваме стотици хора които имат канали в социалните мрежи, споделят как играят на любимата си игра, а хората ги гледат. Последователите се трупат, а това води и до финансови обезпечения. Не е тайна за никого, че гейминг индустрията е много голяма и добре развита в целия свят, а повечето турнири са с огромен награден фонд, който би изкушил всеки.

Ако и вие намирате себе си за геймър, или най-малкото за човек, който прекарва доста време над любимата си компютърна игра, то определено, за да се чувствате добре имате нужда от много неща, включително и подходяща компютърна конфигурация. И за да не ви губим повече излишно времето, направо се отправяме към това да си споделим, от къде може да си намерите готини приспособления и да си устроите хубаво местенце за вашето хоби.

Магазин за компютърни конфигурации Wyertech е мястото, където ще намерите и ще получите всичко, от което имате нужда. Там наистина има доста голям избор от всякакви гейминг консумативи и може да си сглобите собствена гейминг станция с всичко по ваш избор, или пък да се възползвате от готовите им предложения.

Нещо повече, този магазин се слави с доста добра репутация сред своите клиенти и не случайно последните години е лидер в предлагането на подобен тип консумативи. Причината – предлага както голямо богатство от разнообразни стоки и аксесоари за вашия компютър, така и може да се погрижи за неговия ремонт или пък за хардуерната поддръжка на няколко ваши такива. И всичко това се случва на страхотни цени, а именно и това е причината, все повече хора да им се доверяват когато искат едновременно качество и достъпни цени.

В техния магазин има както нови, така и употребявани аксесоари и консумативи, което е доста добра новина, защото това ви дава право на избор и може според вашия бюджет и възможностите, с които разполагате в момента да се ориентирате и да направите най-добрия за вас избор.

Wyertech определено може да се нарече перфектният магазин за компютърни конфигурации, защото в него ще намерите за всекиго по нещо, а добрата новина е, че освен това в момента имат и специални промо цени до 15% за избрани аксесоари от техния сайт. Нещо повече – Wyertech предлага и услугата сервиз, както и хардуерна поддръжка, така, че това е още един плюс в тяхна полза и опция, от която определено може да се възползвате. Само са 120 лева на месец те могат да поддържат до 4 компютъра, а в тази цена влизат услугите: хардуерна поддръжка-профилактика, замяна на дефектирали компоненти, осигуряване на резервна техника, допълнителни отстъпки при покупка на консумативи, антивирусна защита и премахване на злонамерен софтуер, както и конфигурация и инсталация на ОС.

Последни публикации

Leave a Comment