Отдих Полезно 

Забрадки за глава – една модна тенденция, която отново е на фокус

Модата, както всеки човек знае, е преходна, понякога мимолетна, но пък след време се завръща с подобрения. Така се случва и с така популярните в момента забрадки за глава, за които можем да кажем, че бяла актуални преди може би 10-15 години. Сега обаче, те отново са на фокус и определено тази модна тенденция, известна още и като стил “бабушка” се завръща с пълна силна.

Много от известните модни дизайнери показа, че модата с кърпите за глава не е забравена и ни представиха доста модели, носейки такива. Само, че този път няма да търсим обикновените памучни бандани, а ще се съсредоточим върху други по-ефирни, а понякога и по-нестандартни материи като коприна, сатен, кожени забрадки, такива от тюл и др.

Общо взето има доста голямо поле за изява с този аксесоар, още повече, че има различни начини по които да го носим и да ги съчетаваме с различни видове дрехи.

Определено ако искате да сте в крак с модните тенденции, трябва да имате поне една такава кърпа, която да включите във вашия аутфит. Ако все още обмислят дали да да се сдобиете с такава, трябва обезателно да разгледаш колекцията забрадки за глава на модния бутик Nikole Collection.

Той е идеалното място където ще намерите страхотни модели аксесоари и дрехи, а що се отнася до кърпите за глава, то те имат такива с авторски десени, изработени от висококачествени материи, много нежни и ефирни в същото време. Ще намерите голямо разнообразие от цветове и модели, а що се отнася до цените, то те също са доста приемливи, особено като се има предвид и ненадминатото качеството на изработка и на самите материи. Така, че побързайте и разгледайте тяхната невероятна колекция от забрадки и кърпи за глава и направете своя избор още сега, за да бъдете неотразима и в крак с новите модни тенденции.

Последни публикации

Leave a Comment