Интересно Полезно 

10 неща, които трябва да направите, докато сте все още млади

Mладостта е време, изпълнено с невероятна енергия и спонтанни действия. Това е период, в който времето минава бавно. Сякаш всичко тепърва ни предстои, животът е вечен. Често си казваме „Все още съм млад/а. Има време, ще пътувам, ще науча чужди езици, ще открия своя специален човек…“ Рано или късно обаче откриваме, че времето минава по-бързо, отколкото си мислим. Затова – не губете време, а изживейте мечтите си.

Вижте залеза на необичайно място

Без значение дали е Тролтунга в Норвегия, някой малък остров в океана или покрива на висока сграда в местния ви град – всяко място ще свърши работа. Просто станете от леглото си, когато първите нежни лъчи на слънцето започват да се прокрадват в стаята. И не забравяйте да си пожелаете нещо, докато гледате изгрева на новия ден.

Не мечтайте за кайтсърфинг. Направете го!

Обичате да свирите на цигулка, да танцувате на фона на хип-хоп? Или може би сте огромни фенове на кайтсърфинга, но все още не сте се престрашили да се пробвате. Е, сега е моментът! Запишете се на уроци по цигулка или танци и научете нещо ново.

Покорете страховете си

Страховете от тъмно, височини или вода се срещат наистина често. Когато обаче се изправите срещу фобиите си, вие ще се освободите от тях и ще станете по-силни.

Осъществете най-невероятната си идея

Със сигурност можете! Дори първата стъпка към осъществяването на мечтата е равносилна на победа.

Намерете време за учене

Изпитите винаги идват по-бързо, отколкото предполагате. Не си търсете извинения, подгответе се!

Посетете карнавала с вашите приятели

Незабравими впечатления, ярки емоции и изпълнен с пулсираща енергия живот. Подобно събитие не е за пропускане.

Осъществете мечтата от своето детство

Мечтите от детството обикновено са безгранични. Представяме си се в най-различни сценарии. Искаме да бъде космонавти или пожарникари. Но какво ни спира?

Танцувайте в локвите на непознат град

Наслаждавайте се на младостта си, както и на съпътстващата я свобода. Погледнете към небето, поздравете слънцето, вятъра и дъжда. Бъдете щастливи, без значение от ситуацията, в която се намирате.

Откажете се поне от един вреден навик

Никой не е съвършен. Всеки си има своите вредни навици. Откажете се поне от един още днес.

Демонстрирайте своята креативност

Добавете повече цвят и вълнение към вашите монотонни дни. Бъдете креативни навсякъде – вкъщи, на работа, по време на почивка. Дори обикновената разходка в квартала може да се превърне в невероятно приключение.

Последни публикации

Leave a Comment