Полезно 

GetSeo – безплатна консултация за изработка на сайт за хотели

Каквото и да си говорим, в днешно време ако имате и развивате ваш собствен бизнес в сферата на туризма или услугите за настаняване, задължително условие е да имате добър сайт, в който клиентите ви да се ориентират лесно, да разгледат предложението ви и да намерят причина да го посетят. Едно от първите неща, за които трябва да помислите е качествената изработка на сайт за хотели.

На пазара в днешно време има много дигитални и маркетинг агенции, както и програмисти, които се занимават именно с това – да предлагат изработка на сайт за хотели. Сред множеството предложения, има такива, които са наистина много добри, както и такива, които може да не отговорят на вашите изисквания и предпочитания за дизайн, функции или нещо др. Именно поради тази причина трябва да сте много внимателни в избора си на професионалист. Най-добре е да се срещнете предварително с вашия израбенник и да му разкажете за вашите виждания и идеи. Добрият консултант ще ви насочи в правилната посока, ще ви каже какво трябва да съдържа вашият сайт, ще ви предложи идеи и дизайни и по този начин вие ще прецените дали искате такъв ти продукт или не.

Дигитална агенция GetSeo предлага напълно безплатна консултация по повод изработка на сайт за хотели за своите клиенти. По време на срещата ще може да се срещнете с екипа, да зададете въпросите или притесненията и да изложите вашите предпочитания. От отсрещната страна ще получите безспорен професионализъм, конкретни предложения за дизайн и характеристики и ще ви изготвят персонална оферта, спрямо вашите желания и предпочитания. При тях средната цена за изработка на сайт за хотели е 2500 лв.,а в сумата са включени както самата изработка на сайт с мобилна версия, така и други екстри като: интегриране на система за директни резервации с възможност за директно плащане както и интеграция с големите портали като Booking, Trivago или TripAdvisor.

Последни публикации

Leave a Comment